Lokationer

Se kort

Hotel Strandparken

Hotel Strandparken er kongreshotellet, der vil danne ramme for delegeret forsamling, spændende workshops og seminarer. 

Hotellet, der er beliggende i den flotte strandpark lige ned til Holbæk fjord i midten af byen, er desuden muligt at booke som overnatningssted.

Hotel Sidesporet

Hotel Sidesporet, der er beliggende centralt i Holbæk lige ned til fjorden, vil fungere som overnatningssted. Hotellet ligger i gåafstand fra kongreshotellet og BOXEN, hvor erhvervsseminaret om fredagen afholdes samt fredagsfesten.

BOXEN Holbæk

BOXEN Holbæk er Holbæk bys måske hyggeligste venue. De åbne og rå rammer skaber sammen med de mange lysmuligheder en unik ramme for erhvervsseminaret og den efterfølgende temafest fredag aften. 

Du vil komme til at opleve, hvordan BOXEN på kort tid kan omdannes fra lokation for erhvervsseminaret til den perfekte venue for en livlig fredagsfest i den bedste 60’er-stil. 

Vognserup Gods

Vognserup Gods er en af de mange flotte Godser i Danmark og udgør en unik perle kun 10 minutter i bil fra Holbæk centrum.

Godset vil danne rammen for gallafesten lørdag aften, hvor vi garanterer en helt unik oplevelse i den nyrenoverede lade med det originale gamle træværk fuldt blottet.

HOTEL STRANDPARKEN

HOTEL SIDESPORET

BOXEN HOLBÆK

VOGNSERUP GODS